Haarwerksalon

Er zijn diverse redenen waarom een haarwerk wordt aangeschaft. De keuze van het model is heel persoonlijk.
Bovendien is het besluit tot het dragen van een haarwerk dikwijls een emotionele gebeurtenis.

Wat natuurlijk altijd voorop staat bij de aanschaf is dat het haarwerk bij u moet passen.
Het draagt bij aan uw zelfvertrouwen en uw bewegingsvrijheid. Het is dan ook onze taak om u te helpen bij het nemen van een goede beslissing.

’t haarhuis Annee, met meer dan 55 jaar ervaring, staat garant voor een deskundig en persoonlijk advies.

Hoe komt u tot een keuze?

 • Allereerst vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Samen zetten wij uw wensen op een rijtje. Een haarwerk is een belangrijk deel van uw uiterlijk. Daar wordt in alle rust de tijd voor genomen.
 • Bent u slecht ter been of erg ziek, dan bezoeken wij u thuis of in het ziekenhuis. Maar u bent natuurlijk ook welkom in onze zaak aan de Nieuwe Markt.
  U wordt in een aparte salon ontvangen, zodat discretie verzekerd is. De salon is makkelijk bereikbaar, ook met openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de Parkeergarage (ingang) voor de deur.
 • Een belangrijk onderdeel is het opmeten voor de correcte maat. Een haarwerk moet goed passen. Het draagcomfort is belangrijk voor een zelfverzekerd gevoel. Een goede bevestiging en pasvorm zorgen ervoor dat uw haarwerk altijd goed blijft zitten, ook als u in beweging bent.
 • Hierna bespreken wij met u de financiële consequenties en de mogelijkheden voor vergoeding.
  De basisvergoeding is in 2022 € 457,00.

Haarwerk.

Er zijn vele kleuren, modellen en maten leverbaar. Een uitgebreid assortiment met diverse coupes, voor zowel volwassenen als voor kinderen. Kort, halflang of volgens de laatste haarmode: aan u de keuze. Aan de hand van enkele modellen krijgt uitgebreid informatie over de verschillende materialen en de verschillende bevestigingssystemen.

Wij verkopen alléén confectie.

Confectie / op maat maken. Wanneer u uit onze haarwerkenvoorraad geen keuze kunt maken worden verschillende modellen en kleuren besteld (binnen 1 of 2 dagen in huis) die u vrijblijvend kunt passen, zodat u uw keus kunt maken. Groter of kleiner maken of haar bijknopen van confectie wordt voor u speciaal door een Haar Atelier gedaan (binnen 48 uur gereed).

Onderhoud/nazorg

Het onderhoud van een haarwerk is belangrijk voor een natuurlijk en verzorgd uiterlijk. Vanzelfsprekend geven wij u een goede service en ondersteuning daarbij. Aan de hand van het door u gekozen materiaal en model, vertelt uw adviseur u daar alles over. Hierna bent u in staat uw haarwerk zelf te onderhouden.
Ook kunt u, indien u dat wenst, uw haarwerk regelmatig laten onderhouden en modelleren door de medewerksters van ’t haarhuis Annee.

Problemen

Bij problemen bel 0622690636.
Wij komen naar u toe of u maakt een afspraak.

 • Aparte haarwerk salon
 • Vrijblijvend (zonder kosten) bezoek aan huis / ziekenhuis
 • Mogelijkheid tot reserveren van haarwerk tot max. 6 weken
 • 6 maanden garantie op haarwerk

Vergoedingen.

De landelijke basisvergoeding voor haarwerken en haardelen op medische indicatie bedraagt € 457,00 (2022) plus het bedrag uit de aanvullende verzekering. Iedereen komt in aanmerking voor vergoeding.
Wij declareren voor u en zijn door alle zorgverzekeraars gecontracteerd. Haarwerken zijn betaalbaar. U hebt al een haarwerk voor € 495,00 (2022).

’t haarhuis Annee is erkend door een groot aantal ziektekostenverzekeraars.
Wij declareren uw haarwerk voor u.

Voor vrijblijvend én deskundig advies

Scroll to Top